Stjärnglimtens Fantasia

fantahuvudfantaapportfanta o lasse på pass

Fanta är alltid glad och med på noterna. Hon har massor av vilja och go. Det finns ingen uppgift som hon tackar nej till. Hon har mycket självkänsla och ett stort förtroende till sin egen kapacitet. Inga hinder är för svåra att forcera. Eftersom hon är fullständigt obekymrad och inte alls rädd om sin kropp så råkade hon under sina första år ut för diverse skador. Som tur var inget som givit några bestående problem, hon har haft en utmärkt förmåga att läka och komma igen. Hon är en duktig spårhund och en bra apportör. Idag används hon även som stöthund på klövvilt.

fantafanta nessie o lasse

Här är hon på duvjakt med Nessie och Lasse. Fanta är nöjd med sig själv, hon har lyckats hitta en duva som Totte och Sia under morgonens jakt inte lyckades hitta på. Förmodligen hade den träat men den var också betydligt längre bort än vi trott. Efter ett idogt sökarbete kom hon så in till oss med den!

fanta m okullen2007fanta med valpar 2007

Fanta är en mycket duktig mor, både när det gäller att sköta, ge di och uppfostra sina valpar. Hon leker gärna med valparna samtidigt som hon sätter tydliga gränser för vad som gäller.

fanta apporterar duva

Varsågod! Fin avlämning av duva till Lasse.

fanta med jockefanta o totte

Tidig morgonjakt med Jocke och Lasse samt Totte och Ture.

träning stannapå väg tillbakaavlämning

Träningspass under vintern.

 

Fanta har A på höfterna och armbågar utan anmärkning samt ögonlyst 2009 ua. Hon är mentalbeskriven. Fanta är mamma till två kullar, N-kullen födda 2005 och O-kullen födda 2007. Valparna har visat framtassarna inom olika områden, som jakt, lydnad, viltspår och bruks. Under tidigare kullar finns en sammanställning över avkommornas resultat. Båda kullarna är mentalbeskrivna med goda resultat, hög nyfikenhet och låga kvarstående rädslor.

fanta avkommors MH

Fantas stamtavla

SVCH Joe's James Bond
Sungold Lucky Wok Joe's Wok
Sungold Sweet Sensation
DKJCH SJCH Spica Duvkullans Zephyr
Mira
LPI LPII Höghedens Kayenne TJH (R) LP Casags Feodor SUCH Dinky April Highlight
Casags Wickie
Anasta-sia SLCH Ringmaster Summerboy
SL(elit)CH SLCH NLCH TJH Casags Asta

Länk till rasdata för Stjärnglimtens Fantasia >>

Tillbaka>>