Höghedens G-kull

Far: J Yesrieve's Level

Mor: Höghedens Anatolia

Stolta blivande föräldrar!

Leia och Level

I denna kombination har vi förstärkt de engelska linjer som vi har så bra erfarenhet av. De har tillsammans med våra hundar resulterat i härligt arbetsvilliga och samarbetsvilliga hundar. Vi tror att dessa valpar kommer att bli riktigt trevliga hundar att både leva och arbeta med. Ett stort tack till Levels matte Carina för att vi får använda hennes fina hund!

Leia

Här ovan är det två veckor kvar till beräknad förlossning. Här nedan har valparna precis kommit till världen.

Nyfödda

Första veckan

Den första veckan händer det inte så mycket, annat än att valparna växer! De var stora vid födseln. Nu har de också blivit väldigt runda, det finns gott om mat. Större delen av tiden sover de, det är tyst och lugnt i lådan så det märks att de är nöjda. Leia passar dem och vill inte vara borta från lådan långa stunder. Det blir bara korta kisspauser för hennes del.

Leia valpar första veckanLeias valpar första veckanLeias valpar första veckan

Det märks att Leia trivs i sin nya roll som mor!

Andra veckan

Även andra veckan passerar utan större händelser i valplådan. Det är lugnt och tyst, "den lilla familjen" sköter sig själv. I slutet av andra veckan börjar ögonen öppnas och valparna börjar stappla omkring på alla fyra. Leia sover gärna i lådan tillsammans med valparna och hon vill inte vara borta långa stunder.

Leias valpar andra veckanLeias valpar andra veckanLeias valpar andra veckan

 

Tredje veckan

Den här veckan har det börjat hända saker! De har nu öppnat ögonen och de "går omkring" ja de till och med försöker skutta lite! De har börjat slå på varandra med framtassarna. Visserligen vingliga men tappra försök. De sprider också ut sig mycket mer när de sover. Valparna har börjat testa sina röster och vi märker att de hör. De har börjat bita på varandra och Leia har ibland börjat sitta när hon ger dem mat. Det är snart dags att överge lådan i TV-rummet och flytta till större utrymme!

Leias valpar tredje veckanLeias valpar tredje veckanLeias valpar tredje veckanLeias valpar tredje veckan

 

Fjärde veckan

Under fjärde veckan flyttade Leia och valparna till matrummet. De har nu fått en hage med en toalettdel. Nu har de större utrymme att röra sig på och bättre möjlighet att välja var de gör sina behov. Från början förstod de inte alls vitsen med toalettlådan utan använde den som säng och lekplats, men i efter några dagar började de faktiskt använda den som vi tänkt. De bor bredvid matbordet, så vi har bra koll på dem och de på oss! Den här veckan har de också börjat äta "riktig mat", dvs hundfoder. Leia började visa tecken på att kräkas upp sin egen mat till valparna, vilket iofs är en ursprunglig egenskap men vi tycker att hon kan behöva sin mat själv.

Leias valpar under 4:e veckanLeias valpar under 4:e veckanLeias valpar under 4:e veckan

Leias valpar under 4:e veckanLeias valpar under 4:e veckan

 

<< Tillbaka